Met dit recept tover je 263 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ bosje(s)
Radijs
1 stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
15 ml
Basilicumcrème
60 gram
Rucola en veldsla
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Mangoketchup
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.5 el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
120 ml
Water
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder van het bouillonblokje of laat achterwege.
Tip: Wil je niks verspillen? Je kunt het radijsblad ook toevoegen aan de salade in stap 3!
Weetje: Wist je dat ijzer niet alleen in groene bladgroenten zit, maar ook in radijs? Tevens is radijs rijk aan vitamine C, wat de opname van ijzer bevordert. Klein, maar harstikke fijn voor je lijf dus!