Skip to main content
Kaasbites met brie en cranberrychutney
Kaasbites met brie en cranberrychutney

Kaasbites met brie en cranberrychutney

om te delen | gewikkeld in bladerdeeg

3.9
(34)

Maak de feestdagen compleet met onze speciale amuses. Crostini's met burrata, blini's met zalm of een winterse borrelplank - allemaal heerlijke hapjes die je diner nóg feestelijker maken!

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Franse roombrie

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))

80 gram

Cranberrychutney

Voedingswaarden

Energie (kJ)4169 kJ
Energie (kcal)996 kcal
Vetten67 g
waarvan verzadigd39.5 g
Koolhydraten70.9 g
waarvan suikers16.5 g
Vezels6 g
Eiwitten26.3 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de brie in kleine blokjes.
  • Snijd het bladerdeeg in 16 vierkantjes.
2
  • Verdeel de cranberrychutney over alle bladerdeeg vierkantjes.
  • Leg 1 blokje brie bovenop elk stukje bladerdeeg.
  • Vouw het bladerdeeg over de brie en druk aan met je vingers om de kaasbites dicht te maken.
3
  • Verdeel de kaasbites over een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 12 - 15 minuten in de oven, of tot het bladerdeeg goudbruin begint te kleuren en de kaas gesmolten is.
4
  • Verdeel de kaasbites over een serveerschaal en serveer wanneer ze nog warm zijn.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders