Bij Brandt & Levie worden alle bereidingen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - in deze variant zit majoraan en knoflook.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Tomaat
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
40 gram
Uienchutney
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Wortel
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt eventueel de aardappelen, wortel en pastinaak ook schillen.
Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Schenk eventueel wat van het bakvet van de worst en tomaten over de stamppot.