Sojabonen, ook wel edamame genoemd, groeien in trossen aan takken. De naam komt dan ook van het Japanse woord ‘eda’, dat tak betekent, en ‘mame’, dat bonen betekent - ‘bonen aan takken’ dus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Jasmijnrijst
Tempehblokjes
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Mini-komkommer
50 gram
Sojabonen
¼ bosje(s)
Bosui
15 gram
Witte miso
Sojasaus met minder zout
10 ml
Sesamolie
¼ stuk(s)
Rode peper
Geroosterde cashewnoten
5 gram
Gemberpuree
½ el
Olijfolie
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Suiker
*Take care, this ingredient is salty! Use as preferred.
Health Tip: if you're watching your salt intake, use just a quarter of the soy sauce and then add more later as preferred when serving.
*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.