Bolognese-stijl risotto met gehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bolognese-stijl risotto met gehakt

Bolognese-stijl risotto met gehakt

met Parmigiano Reggiano, basilicum en mascarpone

Wist je dat mascarpone valt onder de verse kaas? Net als de Hüttenkäse, verse roomkaas en verse meikaas. Als bij de productie van kaas de rijping ontbreekt, dan is het een verse kaas.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

75 gram

Risottorijst

100 gram

Gemengd gekruid gehakt

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Wortel

½ pak(ken)

Tomatenblokjes met basilicum

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

1 stuk(s)

Laurierblad

25 gram

Mascarpone

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2.5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

1 takje(s)

Verse rozemarijn

Zelf toevoegen

250 ml

Zoutarme runderbouillon

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3807 kJ
Energie (kcal)910 kcal
Vetten45.3 g
waarvan verzadigd24.7 g
Koolhydraten87.6 g
waarvan suikers19.8 g
Vezels15.1 g
Eiwitten32.4 g
Zout4.4 g

Benodigdheden

Hapjespan

Instructies

1
2
3
4