
Wist je dat sperziebonen, oftewel prinsessenbonen, officieel behoren tot de peulvruchten? Toch worden ze beschouwd als groente door de gelijkende gezondheidsvoordelen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
5 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
30 gram
Tomatenketchup
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
2 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.