Rundergehaktballetjes in zoetzure saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rundergehaktballetjes in zoetzure saus

Rundergehaktballetjes in zoetzure saus

met aardappelpuree, sperziebonen en ui

.

Labels:
Caloriebewust
Familie
Allergenen :
Tarwe
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Rundergehakt met Italiaanse kruiden

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

5 gram

Panko paneermeel

(Bevat Tarwe)

250 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Ui

150 gram

Sperziebonen

30 gram

Tomatenketchup

5 ml

Sojasaus

(Bevat Soja, Tarwe)

5 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

Zelf toevoegen

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

Olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ tl

Mosterd

1 el

Honing

2 el

Water voor saus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2818 kJ
Energie (kcal)674 kcal
Vetten29 g
waarvan verzadigd12.1 g
Koolhydraten69.9 g
waarvan suikers20.8 g
Vezels16.6 g
Eiwitten29.8 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Pot
Kom
Hapjespan met deksel
Koekenpan met deksel
Aardappelstamper

Instructies

Voorbereiden
1
Gehaktballetjes maken
2
Saus maken
3
Serveren
4