Voor deze Aziatische noedelsoep maak je zelf een paddenstoelenbouillon met gember, rode peper en knoflook - wij hebben ze vast voor je gesneden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Speklap
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
350 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
2 el
Vietnamese saus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)200 gram
Verse udonnoedels
(BevatGlutenbevattende granen)10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevattenSelderij)800 ml
Groentebouillon
2 el
Zonnebloemolie
1 el
Ketjap
naar smaak
Peper en zout
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.Snijd de speklapjes in reepjes en bak de speklapjes 4 - 8 minuten.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een soeppan en fruit de verse gember, knoflook en rode peper 2 minuten op middelhoog vuur.Bereid ondertussen de bouillon.
Voeg de gesneden paddenstoelen toe aan de soeppan en bak 2 minuten. Blus af met de groentebouillon en Vietnamese saus. Voeg de verse udonnoedels toe, breng aan de kook en kook 4 minuten.
Voeg de ketjap toe aan de speklapjes en bak nog 2 minuten, of totdat het stroperig wordt. Snijd de bladpeterselie grof.
Serveer de noedelsoep in diepe kommen en leg de speklapreepjes erop. Garneer met de verse bladpeterselie.