Dit recept is geïnspireerd op Braziliaanse moqueca. Typisch aan deze stoof met zeevruchten is de aardewerken pot waarin het wordt bereid: een cassole.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
½ piece
Carrot
½ sachet(s)
Mexican-style spices
125 milliliters
Coconut milk
½ pack
Chopped tomatoes
75 g
White long grain rice
2.5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
1 piece
Pollock
(Contains Fish)
½ piece
Garlic
⅓ piece
Low sodium fish stock cube
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
to taste
Sambal
Tip 1: De steeltjes van de koriander hebben ook veel smaak. Gooi ze dus niet weg, maar snijd ze extra fijn mee.
Tip 2: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.
Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente!