
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
De Cobb-salade is een Amerikaans recept, waarbij de ingrediënten in nette rijen op het bord worden gelegd. Je geeft deze salade een topping van kip, avocado, tomaat, Parmigiano Reggiano, ei, ontbijtspek en zelfgemaakte croutons!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 head
Romaine
4 plak(ken)
Ontbijtspek
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
80 gram
Caesardressing
200 gram
Kippendijreepjes met mediterrane kruiden
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bij de klassieke cobbsalade worden de toppings in rijen over de sla gelegd, maar om tijd te besparen kun je ook alles mengen in een saladekom.