Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
20 gram
Kimchisaus
20 gram
Bulgogisaus
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
½ stuk(s)
Komkommer
200 gram
Krieltjes
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
25 gram
Sriracha-mayo
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
1.5 tl
Wittewijnazijn
½ el
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Dit recept is calorierijk! Let je op je calorie-inname? serveer de burger dan zonder de aardappelen. Je kunt de aardappelen bewaren om ze een andere keer te gebruiken.
Gezondheidstip: Let je op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de bulgogisaus en voeg later eventueel naar smaak meer toe bij serveren.