
Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat: Ei, Tarwe Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
20 gram
Kimchisaus
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet, Sesamzaad, Vis, Soja)
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Noten, Gluten)
½ stuk(s)
Komkommer
200 gram
Krieltjes
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
25 gram
Sriracha-mayo
(Bevat: Ei, Soja, Mosterd)
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
1.5 tl
Wittewijnazijn
½ el
Suiker
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Dit recept is calorierijk! Let je op je calorie-inname? serveer de burger dan zonder de aardappelen. Je kunt de aardappelen bewaren om ze een andere keer te gebruiken.

Gezondheidstip: Let je op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de bulgogisaus en voeg later eventueel naar smaak meer toe bij serveren.

