
Niets kondigt de zomer beter aan dan venkel. Het anijsachtige past perfect bij de vis in dit gerecht. Een echte seizoensheld!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Risottorijst
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Citroen
350 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Suiker
¾ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Tip: Is de courgette al klaar? Zet de oven dan uit en houd de courgette warm tot serveren.

