HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconWrap Met Kip En Honing Mosterdsaus
topBanner
Wrap met kip en honing-mosterdsaus

Wrap met kip en honing-mosterdsaus

met aardappelpartjes en een frisse salade

Lees meer

Voor hoeveel procent bestaat een verse tomaat uit water? Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!

Labels:Familie
Allergenen :EiMosterdGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

400 gram

Aardappelpartjes

⅔ zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

2 stuk(s)

Kipburger

½ stuk(s)

Komkommer

2 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

100 gram

Radicchio & ijsbergsla

4 stuk(s)

Mini-tortilla's

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

2 tl

Mosterd

2 tl

Honing

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3702 kJ
Energie (kcal)885 kcal
Vetten47.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers10.0 g
Vezels9 g
Eiwitten32 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Saladekom
Kleine kom
Aluminiumfolie
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de Midden-Oosterse kruidenmix en de aardappelpartjes toe aan de pan en roer goed door. Bak 20 - 25 minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een tweede koekenpan op middelhoog vuur. Druk de kipburger iets platter en bak in 4 - 6 minuten per kant gaar. Snijd ondertussen de komkommer in halve plakjes en snijd de tomaat is blokjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el wittewijnazijn, peper en zout.

3

Voeg de sla, komkommer en tomaat toe aan de saladekom. Meng goed door de dressing en zet apart. Meng in een kleine kom de mayonaise met per persoon: 1 tl mosterd en 1 tl honing. Breng op smaak met peper en zout. Verpak de tortilla's per twee stuks in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven. Haal de kipburger uit de pan en snijd in reepjes van 1 - 2 cm breed.

4

Besmeer 2 mini-tortilla's per persoon met de honing-mosterdsaus. Beleg met de kip en salade en vouw dicht. Serveer met de aardappeltjes en de overige honing-mosterdsaus en salade.