Skip to main content

W20_superconvenience_veggie_burger

With Baby Potatoes and Romano Pepper

Allergenen:
Soja
Tarwe
Gerst
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Rogge

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Plantaardige schnitzel met cornflakes

(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd)

10 gram

Grana Padanovlokken DOP

(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))

10 ml

Basilicumcrème

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

½ pak(ken)

Tomatenblokjes met knoflook en ui

2.5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten: Selderij)

200 gram

Krieltjes

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

1 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Mosterd, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

1 tl

Suiker

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

1 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)4316 kJ
Energie (kcal)1032 kcal
Vetten47.6 g
waarvan verzadigd10.8 g
Koolhydraten113.7 g
waarvan suikers25 g
Vezels18.7 g
Eiwitten27.9 g
Zout4.6 g
Potassium65.5 mg
Calcium10.3 mg
Iron2.4 mg

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C.
  • Wash the potatoes and cut them in half. 
  • Place the potatoes in a large microwave-safe bowl and top with a small knob of butter, 2 tbsp of water per person and half of the Italian seasoning.
  • Cover the bowl with plastic wrap and poke a few holes in the wrap. Microwave on high for 5 - 6 minutes or until soft when pricked with a fork. Keep the bowl covered until later use.
2
  • In the meantime, bake the ciabatta in the oven for 6 - 8 minutes.
  • Chop the Romano pepper into strips. 
  • Heat a frying pan over medium-high heat and drizzle with olive oil.
  • When the pan is nice and hot, fry the schnitzel together with the Romano pepper, for 3 - 4 minutes per side or until golden brown.
3
  • In a saucepan, heat the tomato cubes with the rest of the Italian seasoning. Add the sugar and the balsamic vinegar and let it simmer for 1 - 2 min.
  • Chop the basil in ribbons.
  • In a small bowl, mix the mayonnaise with the basil crème. 
4
  • Cut the ciabatta open and spread with the basil crème mayonnaise.
  • Top with the Vegan Schnitzel and 3/4 of the tomato sauce. Garnish with the Grana Padano flakes.
  • Toss the potatoes with the basil and Romano pepper in the bowl. 
  • Serve the potatoes with the burger and the rest of the tomato sauce.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders