W03 - Kids friendly: hidden veggies - 20-25 min - white fish - rice
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W03 - Kids friendly: hidden veggies - 20-25 min - white fish - rice

Labels:
Familie
Allergenen :
Vis
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

75 gram

Witte langgraanrijst

½ stuk(s)

Wortel

70 gram

Mais in blik

½ zakje(s)

Peruaanse kruidenmix

1.5 tl

Paprikapoeder

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Pangasiusfilet

(Bevat Vis)

gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

stuk(s)

Tomaat

stuk(s)

Rode puntpaprika

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

200 ml

Zoutarme groentebouillon

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2711 kJ
Energie (kcal)648 kcal
Vetten19.5 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten90.7 g
waarvan suikers17.2 g
Vezels12.8 g
Eiwitten27.8 g
Zout1.7 g

Instructies

1
  • Cut the lime into four wedges.
  • Finely dice the carrot.
  • Heat half a tbsp of olive oil per person in a deep frying pan. 
  • Fry the carrot for 3-4 minutes over medium-high heat. Cover with a lid. 
2
  • Add the rice and the ground paprika. Fry for 1 more minute.
  • Then add the passata, half a tsp of sugar per person and the stock. 
  • Bring to a boil and then let it simmer for 10-12 minutes or until the rice and carrot are cooked, without the lid. Season to taste with salt and pepper.
3
  • Transfer the flesh to a small bowl and mash well. Season to taste with salt and pepper
  • Pat the fish dry with kitchen paper. Season with the Peruvian spice mix.
  • Heat half a tbsp of olive oil per person in a frying pan over medium-high heat, squeeze the juice of one lime wedge per person over the fish and fry the fish for 3 minutes per side. 
4
  • Drain the corn. 
  • Roughly chop the parsley. 
  • Plate the rice on a deep plate, along with the fish, the corn and the tortilla chips.
  • Drizzle over the yoghurt, sprinkle the parsley on top and serve the lime on the side.