HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVolkoren Ricottapannenkoekjes
topBanner
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozen

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

125 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

100 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(BevatGlutenbevattende granen)

160 gram

Ricotta

(BevatMelk (inclusief lactose))

100 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Suiker

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2050 kJ
Energie (kcal)490 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels6 g
Eiwitten22 g
Zout1.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Garde
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de frambozen in een kom met 1/2 tl suiker per persoon. Plet ongeveer de helft van de frambozen met een vork.

2

Klop in een kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer er de helft van de melk door en spatel er de volkoren pannenkoekenmix door. Meng er vervolgens de overige melk en de ricotta door.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel er het frambozenmengsel over.