Skip to main content
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozen

4.9
(10)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

100 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(Bevat: Gluten)

160 gram

Ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

100 ml

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Suiker

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)2050 kJ
Energie (kcal)490 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels6 g
Eiwitten22 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Kom
Garde
Koekenpan

Instructies

1

Meng de frambozen in een kom met 1/2 tl suiker per persoon. Plet ongeveer de helft van de frambozen met een vork.

2

Klop in een kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer er de helft van de melk door en spatel er de volkoren pannenkoekenmix door. Meng er vervolgens de overige melk en de ricotta door.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel er het frambozenmengsel over.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders