Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
125 g
Frambozen
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
100 g
Volkoren pannenkoekenmix
(Contains: Gluten)
160 g
Ricotta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
4 tablespoon
Suiker
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Meng de frambozen in een kom met 1/2 tl suiker per persoon. Plet ongeveer de helft van de frambozen met een vork.
Klop in een kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer er de helft van de melk door en spatel er de volkoren pannenkoekenmix door. Meng er vervolgens de overige melk en de ricotta door.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.
Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel er het frambozenmengsel over.