Skip to main content
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozen

4.9
(10)

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

125 g

Frambozen

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

100 g

Volkoren pannenkoekenmix

(Contains: Gluten)

160 g

Ricotta

(Contains: Melk (inclusief lactose))

100 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

4 tablespoon

Suiker

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

Energy (kJ)2050 kJ
Calories490 kcal
Fat19 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate58 g
Sugar29.3 g
Dietary Fiber6 g
Protein22 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Whisk
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Meng de frambozen in een kom met 1/2 tl suiker per persoon. Plet ongeveer de helft van de frambozen met een vork.

2

Klop in een kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer er de helft van de melk door en spatel er de volkoren pannenkoekenmix door. Meng er vervolgens de overige melk en de ricotta door.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel er het frambozenmengsel over.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes