
Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief voor harde kazen zoals Goudse of parmezaanse kaas?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Roerbakmix met champignons
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
25 gram
Geraspte belegen geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Volkoren penne
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
½ tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.



Weetje: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.