
Receptontwikkelaar Babette: "Tostada's, maar dan met een plantaardige twist. Je drukt een mix van vegan gehakt en zwarte bonen direct op de tortilla en bakt deze vervolgens knapperig. De verfrissende limoensaus voegt ook een licht zure toets toe die alles perfect in balans brengt."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
75 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Gluten, Soja, Gerst Kan bevatten: Mosterd, Haver, Rogge, Selderij, Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Wortel
½ pak(ken)
Zwarte bonen
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Radicchio en romaine
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Rodewijnazijn
1.5 el
Water
1.5 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout





