Witte grillkaas is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Witte grillkaas
(BevatMelk (inclusief lactose))2 stuk(s)
Ei
(BevatEieren)300 gram
Aardappelblokjes
1 stuk(s)
Courgette
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
140 gram
Mais in blik
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Mesclun
(Kan bevattenSelderij)1.98 tl
Paprikapoeder
6 el
Bloem
1 tl
Honing
¼ stuk(s)
Groentebouillonblokje
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
3 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat groenten in blik, zoals mais, ook bijdragen aan je groenteninname? Daarnaast is mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren.
Tip: Schep met een lepel het mengsel uit de kom en laat het er terug in lopen. Is het te dun? Voeg dan nog 1 el bloem toe.
Tip: Passen de pannenkoekjes niet allemaal in 1 pan? Gebruik dan 2 koekenpannen.
Tip: Let jij op je calorie-inname? Serveer de groentepannenkoekjes dan zonder de aardappelblokjes. Deze kun je een andere dag kort opnieuw opbakken en verwerken in een soep, salade of ander gerecht.