
Voor nog meer smaak kun je deze lasagne ook een dag van tevoren maken - zo wordt de saus minder vloeibaar en trekken alle smaken er nog beter in.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Verse lasagnebladen
(Bevat: Tarwe, Ei, Gluten Kan bevatten: Gluten, Haver, Mosterd, Soja, Gerst)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Wortel
200 gram
Passata
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 ml
Water voor saus
1 el
Olijfolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout




Tip: Nadat je de passata uit het pak hebt geschonken, kun je het lege pak vullen met de aangegeven hoeveelheid water voor de saus. Schud goed en voeg het water toe aan de hapjespan: zo neem je de passatarestjes ook mee.

