
Met dit recept tover je 275 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Gele wortel
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
50 gram
Gesneden rodekool
3 stuk(s)
Plantaardige vissticks
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Gerst, Gluten, Haver, Mosterd, Soja)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
40 gram
Guacamole
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Je kunt er ook voor kiezen om de tortilla's te verwarmen in een pan. Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak de tortilla's 1 - 2 minuten per kant, of tot ze goudbruin zijn. Houd op laag vuur warm tot serveren.
