Met dit recept tover je 275 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Gele wortel
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
50 gram
Gesneden rodekool
3 stuk(s)
Plantaardige vissticks
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Gerst, Haver)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
40 gram
Avocadodip
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt er ook voor kiezen om de tortilla's te verwarmen in een pan. Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak de tortilla's 1 - 2 minuten per kant, of tot ze goudbruin zijn. Houd op laag vuur warm tot serveren.