Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma. Een perfecte toets aan dit recept!
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Basmatirijst
½ bosje(s)
Bosui
¼ zakje(s)
Gomasio
()
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
()
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
( )
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
180 ml
Water
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.