Met dit recept tover je 263 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Koolrabi
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ stuk(s)
Sjalot
100 gram
Broccolini
½ takje(s)
Verse rozemarijn
50 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 ml
Aardbeiensaus
1.5 el
Olijfolie
2 tl
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
¼ el
[Zoutarme] ketjap manis
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je op gas? Haal dan eventueel de pan van het vuur wanneer je het water toevoegt.