
Sjalotten zijn iets delicater en hebben een verfijndere smaak dan gewone uien. Je kunt ze dus op vrijwel dezelfde manier gebruiken, en met heel weinig moeite je gerecht naar een hoger niveau tillen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Witlof
½ stuk(s)
Sjalot
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
30 ml
Water
175 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat witlof haar kleur dankt aan het feit dat de bladeren het zonlicht niet zien? Hierdoor produceert de plant geen chlorofyl of bladgroen, wat witlof een groene kleur zou geven.