Met dit recept tover je 260 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
10 gram
Gedroogde abrikozenstukjes
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ stuk(s)
Sjalot
4 stuk(s)
Falafel
(Bevat: Tarwe, Gluten)
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
25 gram
Zhoug
3 stuk(s)
Bruine tortilla
(Bevat: Gerst, Tarwe)
20 gram
Rucola en veldsla
½ el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Veganaise
1 el
Water voor saus
naar smaak
Zout
Tip: Houd je niet van rauwe sjalot? Laat het inleggen dan achterwege en bak de sjalot mee met de aubergine en paprika.
Tip: Je kunt de tortilla's ook in een koekenpan verwarmen. Verhit dan een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak de tortilla's 1 - 2 minuten per kant. Houd op laag vuur warm tot serveren.