
In dit recept maak je een kipburger met een twist. Je glaceert de burger met teriyakisaus en honing, voor een zoete en hartige smaaksensatie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
175 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Kipburger
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ head
Botersla
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Noten, Gluten)
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Tomaat
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan de burger zonder de aardappelen. Deze kun je op een andere dag deze week verwerken in een soep, salade of ander gerecht.


