
Harde of zachte taco's? Traditionele Mexicaanse taco's worden gemaakt met zachte tortilla's, maar de knapperige harde tortilla werd in de 20ste eeuw populair in de VS. Deze taco's zijn namelijk makkelijker op grote schaal te maken, en dankzij hun stevige structuur handig om onderweg te eten!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Tarwe)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Pruimtomaat
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
½ stuk(s)
Paprika
40 gram
Gesnipperde rode ui
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
