Met dit recept tover je 266 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
30 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Paarse wortel
1 stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
¼ el
Zonnebloemolie
¾ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui in de salade? Bak de ui dan mee met de steak in stap 3.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.