
Wist je dat aioli een samenvoeging is van all en oli? De woorden voor knoflook en olie in het Catalaans!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
60 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 tl
Gerookt paprikapoeder
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
25 gram
Aioli
(Bevat: Mosterd, Ei Kan bevatten: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Vis, Schaaldieren, Selderij, Tarwe, Sesamzaad, Weekdieren, Gerst)
½ stuk(s)
Paprika
130 gram
Vismelange: zalm, kabeljauw en koolvis
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
75 ml
Zoutarme vis- of groentebouillon
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Gerookt paprikapoeder is sterk van smaak. Houd je hier niet van? Gebruik dan minder paprikapoeder of laat het achterwege.




Tip: Zit er nog veel vocht in de pan? Haal het deksel dan na 2 minuten van de pan. Zit er te weinig vocht in de pan? Voeg dan nog wat bouillon toe.
