HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti Bolognese Met Gehakt En Kaas
topBanner
Spaghetti bolognese met gehakt en kaas

Spaghetti bolognese met gehakt en kaas

Lees meer

Doe je schort om en help de chef kok mee door het gerecht te bestrooien met kaas.

Labels:KindvriendelijkLekker snel
Allergenen :SelderijGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

4 stuk(s)

Bleekselderij

(BevatSelderij)

200 gram

Gekruid rundergehakt

½ blik(ken)

Tomatenpuree

180 gram

Volkoren spaghetti

(BevatGlutenbevattende granen)

50 gram

Belegen kaasplakken

(BevatMelk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Pruimtomaat

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

1 tl

Bruine suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)3334.648 kJ
Energie (kcal)797 kcal
Vetten30.0 g
waarvan verzadigd13.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels8 g
Eiwitten49 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de stengels van de bleekselderij in halve maantjes van ½ cm. Snijd de tomaten in blokjes.

2

Kook 500 ml water per persoon voor de spaghetti in een pan met deksel.

3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het gehakt met de ui en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur.

4

Voeg de tomatenpuree toe aan de wok of hapjespan en bak 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes, zwarte balsamicoazijn, suiker en 25 ml water per persoon toe. Breng op smaak met peper en zout en kook de tomatensaus, afgedekt, 10 minuten op middelmatig vuur.

5

Kook ondertussen de spaghetti met de bleekselderij, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en voeg toe aan de pan met tomatensaus.

6

Verdeel de spaghetti bolognese over de borden en garneer met de belegen kaas.