Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
10 gram
Chipotle-pasta
100 gram
Passata
120 gram
Pulled chicken
¼ stuk(s)
Limoen
3 stuk(s)
Bruine tortilla
(Bevat: Gerst, Tarwe)
25 gram
Geraspte oude kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 ml
[Zoutarme] kippenbouillon
½ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: In plaats van de magnetron kun je de tortilla's ook opwarmen in een koekenpan.Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak de tortilla's 1 - 2 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin kleuren. Houdt warm op laag vuur tot serveren.