
Zuurkool is een veelzijdig ingrediënt waarmee je een eenvoudig gerecht gemakkelijk naar een hoger niveau tilt, met een extra kick dankzij de frisse, zure en zoute smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
125 gram
Zuurkool
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Varkensrookworst
25 gram
Spekreepjes
½ el
Mosterd
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Bruine basterdsuiker
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout


Tip: Let jij op je zoutinname? Serveer dan de helft van de zuurkool en bewaar de rest apart voor een andere keer.


Tip: Vind je de zuurkool nog te zuur? Voeg dan naar smaak meer suiker of roomboter toe, daar wordt de zure smaak van de zuurkool milder van.

