Met dit recept tover je 260 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
120 gram
Kippendijreepjes met Oosterse kruiden
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Passata
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe, Gluten)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 gram
Verse dille en bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
40 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout