HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchelvis In Friszure Thaise Dressing
topBanner
Schelvis in friszure Thaise dressing

Schelvis in friszure Thaise dressing

met udonnoedels en geroerbakte groenten

Lees meer

.

Labels:Eten binnen 3 dagen
Allergenen :VisGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Gele paprika

2 stuk(s)

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

½ stuk(s)

Rode peper

1 stuk(s)

Limoen

10 gram

Verse koriander

2 stuk(s)

Schelvisfilet

(BevatVis)

400 gram

Spitskool

200 gram

Gedroogde udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

1 tl

Honing

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

3 el

Wittewijnazijn

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2966 kJ
Energie (kcal)709 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten91 g
waarvan suikers15.0 g
Vezels8 g
Eiwitten38 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Kom
Ovenschaal
Pan met deksel
Wok
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika in repen. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de limoen uit. Snijd de koriander grof.

2

Meng in een kom de rode peper, knoflook, gember, het limoensap, de wittewijnazijn en de zonnebloemolie door elkaar.

3

Dep de schelvisfilet droog met keukenpapier. Leg de schelvisfilet in de ovenschaal, breng op smaak met peper en zout en schenk de dressing erover. Bak 10 minuten in de oven.

4

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de paprika en spitskool toe en roerbak 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout

5

Kook de noedels 3 - 4 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Roer de noedels door de groenten.

6

Schep de noedels met geroerbakte groenten in diepe borden. Leg de vis erbij. Roer de honing door de overige dressing in de ovenschaal. Schenk de dressing naar smaak over het gerecht. Garneer met de verse koriander.