
Parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1.5 stuk(s)
Tomaat
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Veldsla
40 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Guacamole
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Mini-komkommer
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ el
Olijfolie
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



