
Vinaigrettes en dressings kunnen op bijna dezelfde manier gebruikt worden, maar vinaigrettes - gemaakt met olie en azijn of citrussap - zijn meestal lichter. Een makkelijke en verfrissende manier om je maaltijd nog lekkerder te maken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1.5 stuk(s)
Tomaat
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Veldsla
40 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Guacamole
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Mini-komkommer
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ el
Olijfolie
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



