Je serveert de Mexicaanse runderstoof met bieten-tortillachips. Ze zijn smaakvol, knapperig en bovendien een lust voor het oog.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
1 pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ pak(ken)
Zwarte bonen
2 stuk(s)
Bosui
140 gram
Mais in blik
1 stuk(s)
Paprika
50 gram
Bieten-tortillachips
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
200 gram
Rundergehakt met Mexicaanse kruiden
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de Mexicaanse kruiden zijn pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder.
Tip: Is de stoof nog niet dik genoeg? Laat het dan nog wat langer koken zodat het vocht verdampt.
Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht 400 gram groente!