Je serveert de Mexicaanse runderstoof met bieten-tortillachips. Ze zijn smaakvol, knapperig en bovendien een lust voor het oog.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
¼ pak(ken)
Zwarte bonen
1 stuk(s)
Bosui
70 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Paprika
25 gram
Bieten-tortillachips
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de Mexicaanse kruiden zijn pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder.
Tip: Is de stoof nog niet dik genoeg? Laat het dan nog wat langer koken zodat het vocht verdampt.
Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht 400 gram groente!