
Mensen houden al eeuwen van lasagne! Het oudste geschreven recept voor lasagne komt uit de 14e eeuw, uit een Italiaans kookboek genaamd “Liber de Coquina”.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Spinazie
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Verse lasagnebladen
(Bevat: Tarwe, Ei, Gluten Kan bevatten: Gluten, Haver, Mosterd, Soja, Gerst)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1.25 el
Olijfolie
15 gram
[Plantaardige] roomboter
10 gram
Bloem
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?




Tip: Door de lasagnebladen aan te drukken wordt de saus goed verdeeld en gaart de lasagne gelijkmatiger.
