In dit recept kruid je de portobello en de walnoten met BBQ rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Walnoten
(BevatNoten, WalnotenKan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)100 gram
Spinazie
(Kan bevattenSelderij)½ zakje(s)
BBQ rub
180 gram
Gigli
(BevatTarwe, GlutenKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)40 gram
Tomatentapenade
(BevatSulfietKan bevattenSelderij)160 gram
Portobello
1 stuk(s)
Ui
10 ml
Sojasaus
(BevatTarwe, Gluten, Soja)100 gram
Crème fraîche
(BevatMelk (inclusief lactose))1 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan eventueel naar smaak een beetje toevoegen.
Tip: De walnoot is de enige noot die ALA bevat. ALA is een plantaardig omega 3-vetzuur - goed voor je hart, bloedvaten en je hersenen.