
Receptontwikkelaar Babette: "Stamppot, in België ook wel 'stoemp' genoemd, staat bij mij en vele anderen regelmatig op tafel. In plaats van vlees, heb ik ervoor gekozen om er een klassiek vegetarisch element bij te serveren: geitenkaas met honing en noten. Perfect comfortfood!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Rode ui
65 gram
Babyspinazie
5 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten)
100 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout



Tip: Is de jus na 5 minuten nog te waterig? Voeg dan 1/2 tl bloem per persoon toe en laat nog 1 - 2 minuten inkoken.
