HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRoerei Met Tomaat
topBanner
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

Met een rozenbroodje en bladpeterselie

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1 stuk(s)

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

3 bosje(s)

Pruimtomaat

2 stuk(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

1 el

Bruin rozenbroodje

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenEi)

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1686 kJ
Energie (kcal)403 kcal
Vetten16.0 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels2 g
Eiwitten20 g
Zout1.2 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

2

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven. Verhit ondertussen een koekenpan met de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of tot het ei gestold is.

3

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.