HelloFresh
Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

met sperziebonen, peultjes en oude kaas

20 minuten
Lees meer

..

Labels:Quick & easyVeggie
Allergenen:Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

150 g

Sperziebonen

280 g

Ravioli met bloemkool en beurre de noisette

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))

100 g

Peultjes

1 stuks

Knoflookteen

2 stuks

Sjalot

½ stuks

Citroen

10 g

Pompoenpitten

(Kan sporen van allergenen bevatten)

25 g

Geraspte oude kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

3 el

Roomboter

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2596 kJ
Energie (kcal)621 kcal
Vetten34.0 g
waarvan verzadigd20.7 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers5.6 g
Vezels8 g
Eiwitten19 g
Zout1.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
Voorbereiden
Voorbereiden
1

• Breng in een pan met deskel ruim water aan de kook voor de sperziebonen. • Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.

Koken en snijden
Koken en snijden
2

• Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. • Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen.

Bakken
Bakken
3

• Verhit de roomboter in een hapjespan of een grote koekenpan. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. • Verhit een andere koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. • Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
Serveren
4

• Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon. • Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden en garneer met de oude kaas en pompoenpitten.