
Klein maar krachtig! Radijsjes zijn een uitstekende bron van vitamine C, zitten boordevol vezels en bevatten weinig calorieën.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Entrecote
5 gram
Verse dragon en kervel
2.5 gram
Vers basilicum
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
15 gram
Kappertjes
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Pinda's, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Noten, Walnoten)
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Mosterd, Soja, Gerst)
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
200 gram
Aardappelen
½ head
Botersla
½ bosje(s)
Radijs
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Mosterd
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Voor het beste resultaat haal je 30 - 60 minuten voor het koken de entrecote uit de koelkast. Haal uit de verpakking en dep droog met keukenpapier.