Met dit recept tover je 398 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
80 gram
Portobello
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Peer
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
30 gram
Rucola en veldsla
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.25 el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: De portobello is heet! Gebruik eventueel een keukentang om de portobello uit de pan te halen.