
Traditioneel wordt Libanees platbrood gebakken in een bolle pan, een 'saj'. Maar ze kunnen ook in de oven of in een koekenpan worden gebakken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Ui
150 gram
Pompoenblokjes
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe)
1 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.

