Met dit recept tover je 261 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Volkoren penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
¼ bosje(s)
Bosui
125 gram
Kastanjechampignons
120 gram
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
50 gram
Spinazie
15 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.