Met dit recept tover je 315 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Volkoren penne
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Wortel
125 gram
Rode cherrytomaten
½ zakje(s)
Gemalen venkelzaad
100 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Gluten, Gerst, Soja)
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
5 gram
Pijnboompitten
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
5 gram
Vers basilicum
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
150 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg nog wat water toe als je de saus te droog vindt.