
De combinatie van aardse paddenstoel met frisse mascarpone en zoete ui is een ware smaakexplosie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Baguette
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Ui
175 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Tuinkers
10 gram
Hazelnoten
(Bevat: Hazelnoten Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
8 ml
Olijfolie met truffelaroma
¼ stuk(s)
Citroen
30 gram
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Maak je de crème van tevoren? Bewaar de crème dan in de koelkast en laat op kamertemperatuur komen voor gebruik.



