Het rundergehakt in dit gerecht is alvast gekruid met köftekruiden – deze Turkse kruidenmix met komijn, kardemom en munt vult je keuken met heerlijke aroma’s!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Prei
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
¼ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½
Tomatenpuree
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt.
Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.