Open premium briefing, but 25 min - use NID: runderlende & try to use: truffelmayo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Open premium briefing, but 25 min - use NID: runderlende & try to use: truffelmayo

with potato and garlic-rosemary butter sauce

Sjalotten zijn iets delicater en hebben een verfijndere smaak dan gewone uien. Je kunt ze dus op vrijwel dezelfde manier gebruiken, en met heel weinig moeite je gerecht naar een hoger niveau tillen.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Entrecote

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Sjalot

100 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

90 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

¼ stuk(s)

Citroen

½ takje(s)

Verse rozemarijn

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Mayonaise met truffelaroma

½ zakje(s)

Geel mosterdzaad

(Bevat Mosterd)

Zelf toevoegen

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

½ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3900 kJ
Energie (kcal)932 kcal
Vetten60.4 g
waarvan verzadigd25 g
Koolhydraten45.6 g
waarvan suikers3 g
Vezels12.1 g
Eiwitten45.2 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Pot
Koekenpan
Aardappelstamper
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4
5
6